KARRIÄR PÅ KONRAD

Lediga tjänster och spontanansökan

Konrad söker alltid efter nya talanger att bli en del av vårt team!

Som medarbetare på Konrad arbetar du nära och personligt tillsammans med klienter och kollegor i en dynamisk och trevlig miljö.

 

Välkommen att söka någon av våra lediga tjänster nedan eller kontakta oss med en spontanansökan för att bli en Konrad!

Välkommen till oss på Konrad!

 

KONRAD söker biträdande jurist

 

Om verksamheten

Konrad Advokater är en affärsjuridisk advokatbyrå. Vi har lång samlad erfarenhet av att hantera stora och komplicerade juridiska frågor inom avtals- och bolagsrätt, obeståndsrätt, tvistelösning samt entreprenad- och fastighetsjuridik. Vi har även spetskunskaper inom rese- och idrottsjuridik samt ekonomisk familjerätt.

Många av våra klienter är företag i branscher där hög kunskap står i fokus, vilket samtidigt ställer krav på oss att leverera effektiv och högkvalitativ rådgivning. Som jurister är vi hängivna vårt uppdrag och våra uppdragsgivare. Vi strävar alltid efter att ge rak och tydlig hjälp och vägledning. Det respektfulla och uppriktiga bemötandet ska genomsyra vårt arbete på alla plan, internt såväl som externt.

 

Erbjudande

Vi söker nu biträdande jurist med intresse för att vara med och fortsätta utvecklingen av Konrad Advokater som en advokatbyrå i framkant. I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta nära byråns delägare/advokater och klienter i olika ärenden och få prova på en bred palett av ämnesområden inom olika framför allt affärsjuridiska och obeståndsrättsliga frågor, liksom processföring vid domstol, i huvudsak på tvistemålssidan.

 

På Konrad Advokater verkar vi för en tillmötesgående och fördomsfri företagskultur, organisationen är platt, dörrarna öppna och det är högt i tak. Det tillsammans med en stark lag- och framåtanda bidrar till en dynamisk miljö.

 

Vi är övertygade om att en advokatbyrå mår bra av mångfald. Vi söker därför efter individer med olika bakgrund, erfarenhet och perspektiv som möjliggör för oss att tillhandahålla juridisk rådgivning av högsta klass till våra klienter.

 

Vi har en hög ambitionsnivå och strävar efter att vara en av de skickligaste byråerna inom våra områden.

Vem är du?

Vi söker dig som har fullgjort notarietjänstgöring eller erhållit motsvarande erfarenhet inom något av våra fokusområden genom arbete på advokatbyrå eller på annat sätt.

 

Det är meriterande om du har särskilt intresse för och erfarenhet inom våra centrala verksamhetsområden (exempelvis har läst fördjupningskurser, skrivit ditt examensarbete och/eller arbetat inom något av dessa områden).

 

Du är en driven, effektiv och noggrann jurist som av din omgivning uppfattas som professionell, utåtriktad och kunnig. Som person är du analytisk, affärsorienterad samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du pragmatisk och trivs med att ge service. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, i både tal och skrift.

 

Start

Enligt överenskommelse snarast möjligt.

 

Sista ansökningsdag

Du är välkommen med din ansökan till rekrytering@konradadvokater.se senast den 7 oktober 2020. Vi vill att din ansökan består av ett personligt brev, cv, betygskopior från juristutbildning, samt vid fullgjord tingstjänstgöring även vitsord från domstol. Andra intyg och meriter är naturligtvis också välkomna. Vi går igenom ansökningarna fortlöpande.

Om du har frågor om tjänsten eller om vår verksamhet är du välkommen att kontakta Ove Sjöblom på

tfn 070-818 93 12, ove.sjoblom@konradadvokater.se, eller Malek Hanna på tfn 070-285 33 93, malek.hanna@konradadvokater.se.

 

För frågor och mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Julija Falkman på rekrytering@konradadvokater.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

© 2019 Konrad Advokater AB

  • Vit Instagram Ikon
  • White LinkedIn Icon

Konrad Advokater AB | Box 2051, SE-750 02 | Dragarbrunnsgatan 39, Uppsala, Sverige